Sirris wordt partner van INOM voor een nieuwe reeks technologische webinars

INOM-Bedienden (www.inom.be), sectoraal vormingsfonds voor de bedienden in de metaal- en technologische industrie, startte in 2015 met een pilootproject om opleidingen via webinar aan te bieden. INOM zocht daarbij een partner om rond actuele en relevante technologische onderwerpen dergelijke opleidingen te verzorgen.
Na een succesvol piloot webinar in verband met 3D-printen eind vorig jaar, wordt Sirris partner van INOM voor een reeks van 5 webinars rond hot technological topics.

Composietgoeroe Markus Kaufmann van Sirris steekt op 23 mei van wal met het eerste webinar van de reeks. Markus dompelt je onder in de wereld van de composieten en hun toepassingen.

Voor iedereen die op een efficiënte wijze een degelijk en actueel overzicht van de mogelijkheden van composietmaterialen wil krijgen, is dit 45 min. durend webinar een aanrader.

Je krijgt antwoord op volgende vragen:

  • welke technologieën bestaan er en waarvoor zijn ze relevant?
  • hoe benut je optimaal het potentieel van lichtgewicht composietstructuren?
  • hoe kan jouw bedrijf een productontwikkeling met composietmateriaal aangaan?

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit de metaalverwerkende en technologische sector (PC209). Registeren kan via https://www.onlineseminar.be/inom/webinar/12978/

In de loop van 2016 volgen nog 4 webinars. Zie bijlage voor data en onderwerpen.

Tags: