Sirris viert twintig jaar visie op de toekomst in het Liège Science Park!

Op 18 september viert Sirris haar twintigjarige aanwezigheid in Seraing. Het wordt de gelegenheid om - in het bijzijn van onder meer Waals minister Jean-Claude Marcourt - onze kijk op de toekomst en de impact van onze evolutie op de bedrijven te tonen, dit op basis van sprekende voorbeelden.  

Al 66 jaar is Sirris vaste partner voor innovatie van de kmo's en grote ondernemingen en al 20 jaar helpt Sirris vanuit haar vestiging in het Liège Science park op Sart-Tilman bedrijven uit de regio, in het bijzonder in volgende domeinen: productontwikkeling, van idee tot industrialisering, van de conceptie met berekenings- en simulatietools tot de ingebruikname met innovatieve technologieën, waaronder de materialen, additive manufacturingtechnieken, microtechnologie, elektronisch printen, MIM, ... 

Hiervoor werd jarenlang gewerkt aan een hightech infrastructuur op industriële schaal, test- en meetlabo's, ondersteuning bij IP en een actieve technologiewacht. Het enthousiaste, competente team rekent erop de bevoorrechte partner van kmo's te blijven en zijn samenwerking met de partners verder uit te diepen, voor een beter gebruik van de middelen. 

Interesse in het programma van 18 september? Neem een kijkje op onze agenda!