Sirris viert 20ste verjaardag in het hart van 'Liège Science Park'

De vestiging in Sart Tilman is de springplank geweest voor de activiteiten van Sirris in Wallonië.  In het groene kader van het 'Liège Science Park' heeft Sirris in partnerschap met de industriewereld en de overheden een hightech infrastructuur opgebouwd en competenties ontwikkeld die onontbeerlijk zijn voor de ondersteuning van innovaties in de technologische industrie in Wallonië en daarbuiten.

Om dit belangrijk gebeuren te vieren en de verschillende partners te bedanken voor hun bijdrage aan zijn succes, organiseert Sirris een evenement op vrijdag 18 september.

Waals Minister Jean-Claude Marcourt en de voornaamste spelers binnen industrieel onderzoek in Wallonië zullen hun plannen onthullen waarmee ze verder een boost willen geven aan de economische dynamiek van Wallonië. Sirris zal van de gelegenheid gebruik maken, dankzij de getuigenissen van industriëlen, om een balans op te maken van de impact van de activiteiten in de regio en verder en de huidige acties presenteren om zijn rol in het domein van de technologische innovatie te blijven spelen.

Het programma en praktische informatie zijn beschikbaar op de Sirris-agenda.