Sirris verzorgt vier actuele Expert Classes op MTMS-Machineering

De tweejaarlijkse beurs MTMS-Machineering, die van 22 tot 24 maart plaatsvindt in Brussels Expo, wil bezoekers een aanbod van leveranciers en partners presenteren die hun schouders willen zetten onder de transformatie(s) die productie, assemblage en toelevering ondergaan in aanloop naar 2020. 

Op MTMS-Machineering draait het om werktuig- en productiemachines en industriële componenten voor productie, engineering, maintenance, planning, R&D, kwaliteit, veiligheid, supply chain, logistics en IT. Het MTMS-gedeelte behelst de transformatietechnologieën voor alle types van materialen, terwijl Machineering de volledige lading dekt van de totstandkoming van een productie- of assemblagelijn, te starten bij de engineering- en prototypingfase, over de materialen- en componentenkeuze, om zo uiteindelijk tot een kwalitatief eindproduct te komen. Naast het beursaanbod zijn er ook 14 gratis Expert Classes bij te wonen, waarvan Sirris er vier voor haar rekening neemt:

Op woensdag 22 maart brengt Tom Jacobs 'Machining 4.0: genereren en gebruiken van data om bewerkingsprocessen bij en aan te sturen' en Olivier Malek 'Lasertextureren creërt oppervlakken met toegevoegde functionaliteit'.

Op donderdag 23 maart presenteert Krist Mielnik 'Doorlooptijdverkorting door 5-assig precisiefrezen van een prototypetandwiel' en Sven De Troy 'Prototype en kleine series plaatwerk met behulp van Single Point Incremental Forming (SPIF)'.

Meer info over de beurs vindt u op de website