Sirris tekent present op RapidPro

Met een stand, deelname aan presentaties en panelgesprek en twee inzendingen in de Hall of Fame zal Sirris deze keer nadrukkelijk aanwezig zijn op RapidPro, die van 7 tot 9 maart plaatsvindt in het Nederlandse Veldhoven. 

De zevende editie van RapidPro brengt opnieuw de volledige keten rond AM samen, gaande van snelle fabricage van prototypes en producten tot de organisaties die zich bezig houden met productontwikkeling. Ook Sirris is er deze keer weer bij. 

Stijn Lambrechts van de AM-afdeling bij Sirris bijt op 7 maart de spits af met de 'Workshop Additive Manufacturing for dummies', waarin de aanwezigen een inleiding krijgen tot additive manufacturing.

Dezelfde dag vindt het panelgesprek 'Interactief Forum Certificering en normering in Additive Manufacturing' plaats, waaraan Benjamin Denayer van Sirris met zijn jarenlange ervaring in de technologie en industrie deelneemt als een van de experts ter zake. 

Op 9 maart verzorgt Simon Vermeir, design engineer bij Sirris, de presentatie 'Topologisch optimaliseren als inspirerende design tool'. Simon vertelt over zijn ruime ervaring als ontwerper over de oneindige mogelijkheden en beperkingen.
Sirris geeft ook samen met adviesbureau Berenschot een sessie rond de businesskant van AM (namiddag van 7 maart). 

De twee inzendingen van Sirris voor de Hall of Fame werden goedgekeurd en zijn dus te zien in de selectie. Het gaat om een 'gooseneck bracket', het resultaat van een samenwerking tussen ASCO Industries, Sirris en SLM Solutions, en een productietool voor het maken van composieten dat samen met Com&Sens werd ontwikkeld. 

Op onze stand (nr. 44 ) ten slotte bent u van harte welkom om kennis te maken met onze specialisten en expertise in AM. We tonen er onder meer vier nieuwe ontwerpen. 

Meer info over de beurs en het programma vindt u in onze agenda.