Sirris stelt gebruik cobots voor op event rond veiligheid

Op 19 en 21 september houdt SICK zijn Safety Seminar, een event rond de flexibele en veilige samenwerking tussen mens en robot. Ook Sirris zal er aanwezig zijn om meer informatie te geven over de eigenschappen en het gebruik van cobots.

Bedrijven en onderzoekers bekijken permanent de samenwerking tussen mens en robot, en dit in verschillende opstellingen en in verschillende samenwerkingsvormen. Als producent van intelligente sensoren en sensorsystemen voor de industriële, logistieke en procesautomatisering houdt SICK de vinger aan de pols en brengt verschillende stakeholders samen op het Safety Seminar. Tijdens dit seminar wordt er ingezoomd op verschillende aspecten die een veilige en efficiënte samenwerking met robots en cobots mogelijk maken. Sirris zal aanwezig zijn met de presentatie 'Is uw volgende collega een cobot?' en zal live een demo geven met één van onze cobots.

Het event vindt op 19 september plaats in Waregem, op 21 september in Laakdaal. Meer info, het programma en inschrijvingsformulier vindt u hier.

Tags: