Sirris organiseert cursus gieterijtechnologie in zes modules 2016-2017

Sirris richt op vraag van de gieterijen en hun afnemers een cursus gieterijtechnologie in. De opleiding reikt u diepgaande en praktische kennis aan over alle technologische en productie gerelateerde aspecten die van belang zijn bij gietstukken. De lesgevers kunnen bogen op een jarenlange praktijkervaring en opgebouwde kennis, wat ook terugkomt in de inhoud en het materiaal van de cursus.

De maakindustrie maakt zich klaar voor morgen, de gieterijsector blijft niet achter. Gegoten producten blijven immers een belangrijke basis voor heel wat eindproducten. Daarom verleent Sirris steun aan deze sector en zijn afnemers. Dit via allerlei initiatieven, waaronder de investering in twee nieuwe ovens vorig jaar en nu de cursus gieterijtechnologie voor werknemers van gieterijen en hun afnemers.

In deze cursus bundelt Sirris de expertise en kennis die het opgebouwd heeft over tientallen jaren heen. De lesgevers zijn voornamelijk interne gieterijspecialisten, maar ook een aantal externe specialisten uit de bedrijfswereld nemen delen van de opleiding voor hun rekening.

De cursus is opgebouwd uit zes modules en richt zich op gevorderde technici, beginnende ingenieurs, gieterijen, afnemers van gietstukken, ... Om de kennis die u tijdens de opleiding heeft opgebouwd te testen, kunnen kosteloos examens worden voorzien. Dit in overleg met de lesgevers na elke module. U krijgt dan een examengetuigschrift mee.

Meer info over deze opleiding vindt u hier.

Tags: