Sirris neemt deel aan Red Bull Zeepkistenrace

Op 10 september vertegenwoordigen vijf van onze medewerkers Sirris op de Red Bull Zeepkistenrace in Kluisbergen. Ze doen dit met een eigen ontwerp.

Onder de naam 'Sirris Da Vinci' verenigen onze vijf uitvinders hun kennis en expertise in materialen en productontwerp en maken ze onder andere gebruik van de beschikbare additive manufacturing infrastructuur om zo een gedurfdezeepkist te bouwenVoor dit project lieten zich hiervoor onder meer inspireren door Leonardo Da Vinci en zijn uitvindingen.

Het team ‘Sirris Da Vinci’ wil met hun zelf ontworpen en gebouwde zeepkist de finish van de Red Bull Zeepkistenrace halen. Het ultieme doel is uiteraard de race winnen, maar dit kunnen ze niet alleen. Daarom een warme oproep om massaal te komen supporteren voor ons team! U kunt alvast het bouwproces van ‘Sirris Da Vinci’ volgen op de Facebook-fanpagina. Geef onze experts nog een extra duwtje in de rug door te stemmen op de website van Red Bull Zeepkistenrace. Met hun inventieve ideeën en uw steun zullen ze naar de finish vliegen!