Sirris geeft twee presentaties rond additive manufacturing op RapidPro 2015

Van 3 tot 5 maart viert RapidPro, de vakbeurs voor additive manufacturing, haar vijfde editie. Vooraanstaande organisaties en sprekers zullen aanwezig zijn om de laatste innovaties uit het vakgebied te presenteren. Ook Sirris heeft er haar eigen stand en verzorgt twee presentaties.

RapidPro is op vijf jaar tijd uitgegroeid tot de voornaamste vakbeurs voor de volledige keten rondom productontwikkeling en het snel maken van prototypes en producten. De nieuwste technologieën en mogelijkheden zijn hier te zien.

Ook nu weer wordt de opsplitsing RapidPro Industrial en RapidPro Home Professional gemaakt. Op RapidPro Industrial staan de belangrijkste leveranciers en dienstverleners van producten, prototypes en alles wat bij additive manufacturing komt kijken. Ook Sirris heeft hier een stand, waarop u van harte welkom bent!

Naast de vakbeurs vindt een congres met nationale en internationale sprekers plaats. Hierop zal Sirris aanwezig zijn met twee presentaties:

Stijn Lambrechts presenteert 'Design for AM'

Additive manufacturing wordt meer en meer toegepast voor het produceren van functionele onderdelen. Key om hierin succesvol te zijn, is een design aangepast aan deze technologie. Een aantal concrete industriële cases illustreren vier technology en vier business drivers om additive manufacturing met succes in te zetten.

Andries Reymer presenteert 'Integratie van Additive Manufacturing (AM) in klassieke productie processen'

In deze lezing wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden die ontstaan als 3D-printing geïntegreerd wordt in de klassieke productieketen. Printen als geautomatiseerde stap in de productie, printen op bestaande substraten zoals textiel of kunststoffen. We bekijken AM niet als stand-alone applicatie, maar als onderdeel van de klassieke keten. Waar liggen de mogelijkheden, waar zitten de moeilijkheden?

RapidPro vindt plaats op 3, 4 en 5 maart 2015 in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven, Nederland. Meer info over de beurs en het congresprogramma vindt u hier!