Sirris geeft lezing rond 3D-printing als productietechnologie op Prototyping 2015

Op 28 en 29 oktober brengt de vakbeurs ‘Prototyping’ de keten van idee tot productconcept onder één dak. Het event is bestemd voor al wie actief is in productontwikkeling, prototyping en productie in lage volumes. Sirris brengt er een presentatie over 3D-printen als volwaardige productietechnologie.

Prototyping 2015 wil een verbindingsplatform zijn voor alle betrokkenen in de prototypingindustrie, zowel in de creatieve als de maakindustrie. Het is een gebruiksgerichte vakbeurs voor al wie actief is op het vlak van productontwikkeling, prototyping en productie in lage volumes. Op de vakbeurs zullen exposanten uit de volledige prototyping waardeketen, vanaf het idee tot de productie in lage volumes, aanwezig zijn.

Daarnaast is een seminarprogramma voorzien, dat bestaat uit inspirerende cases, waarin bedrijven en organisaties hun eigen verhaal brengen achter het ontwerpproces van een bepaald model of product, en company sales pitches, waarin  exposanten u laten kennis maken met hun technologieën. Simon Vermeir, ontwerpingenieur bij Sirris, brengt er de presentatie 'Prototyping? 3D-printing is ook een volwaardige productietechnologie!' Aan de hand van cases zal worden uitgelegd hoe een goed design leidt tot een succesvolle toepassing.

Protoyping 2015 vindt op 28 en 29 oktober plaats in Kortrijk Xpo. Bezoek is gratis, maar registratie vooraf is vereist. Programma, praktische info en de mogelijkheid om in te schrijven vindt u op de website.