Sirris demonstreert de mogelijkheden van aerosol jet printing tijdens de Week van de Miniaturisatie

Hoe zet je een micropatroon op je producten of voorzie je ze van micro-elektronica? Aerosol jet printing is het antwoord! Om deze innovatieve technologie en zijn vele voordelen beter bekend te maken, organiseert Sirris Microfabrication AppLication Lab (SMALL) enkele speciale demosessies op 7 oktober, tijdens de Week van de Miniaturisatie (6 - 10 oktober 2014).

Aerosol jet printing is een innovatieve methode om op microschaal selectief materiaal af te zetten op allerlei substraten – al dan niet vlak, flexibel of 3D. Het brede toepassingsdomein omvat elektronica en medische applicaties, maar ook alle types van oppervlaktepatronen en –functionalisering. 

De voornaamste kenmerken en voordelen van deze technologie zijn:

  • een hoge resolutie
  • inzetbaar op warmtegevoelige substraten dankzij lokale sintering met ir-laserstraal
  • bruikbaar met verschillende depositiematerialen, gaande van geleidend tot diëlektrisch, halfgeleidend en biologisch materiaal 

Benieuwd naar wat u zelf zoal met aerosol jet printing zou kunnen verwezenlijken? Kom dan naar de demosessies met de Optomec AJ300CE-installatie van Sirris op dinsdag 7 oktober! 

Deze specifieke dag past niet voor u? Tijdens de Week van de Miniaturisatie, die loopt van 6 tot 10 oktober, bent u elke dag welkom in het SMALL-Lab. De experts zullen u ter plaatse te woord staan en uitleg geven over de technologieën die beschikbaar zijn in het Lab. 

U kunt dit evenement niet live meemaken? Geen probleem, volg de virtuele rondleiding op donderdag 9 oktober, tussen 13:00 en 17:00 uur, en/of stel uw vragen aan de experts tijdens een  chatsessie

Ontdek de vele voordelen van miniaturisering, ook voor uw producten hier!