Seminar en networking: Nieuwe industriële uitdagingen in oppervlaktebehandeling

Oppervlaktebehandeling wordt een almaar ingewikkelder zaak. De recente regelgeving, de noodzaak om de milieulast te beperken en de nieuwe behandelingswijzen om de verschillende onderdelen nieuwe of sterkere functies te verschaffen... het zijn stuk voor stuk enorme uitdagingen. Bovendien moeten de onderdelen als gevolg van de nieuwe productieprocessen heel specifieke oppervlaktebehandelingen ondergaan.

Om voor al deze uitdagingen een oplossing aan te dragen, worden steeds nieuwere industriële oppervlaktebehandelingen ontwikkeld en uitgevoerd. 

Het intermatGR Seminar wil bekijken welke vooruitgang op dit gebied is gemaakt, zodat op basis van de ontwikkelingen verdere industriële vernieuwingen kunnen worden gestimuleerd. 

In dit seminar ligt de nadruk op industriële toepassingen, maar daarnaast is er ook de gelegenheid om te netwerken, in de vorm van werkgroepen, elevatorpitchsessies en talrijke andere bijeenkomsten. Laat deze gelegenheid om uw peers in de Grote Regio te ontmoeten vooral niet aan u voorbijgaan.

Sirris zal op dit evenement vertegenwoordigd zijn met een stand. 

Datum & Locatie

Dinsdag, 30 september - Circuit van Spa Francorchamps (route du Fagnou 1, 4970 Stavelot)

Woensdag, 1 oktober ('s morgens) - Luik (CRMGroup AC&CS Boulevard de Colonster B57, 4000 Luik)

Verdere informatie en inschrijving: http://polemecatech.be/seminar_networking/ 

 

Tags: