Tatiana Galibus
Patrick Coomans

Een gedegen cybersecurity is noodzakelijk voor maakbedrijven om de continuïteit te kunnen garanderen, en vertrouwen te kunnen wekken bij klanten en partners. Om u de kans te geven nader kennis te maken met de mogelijkheden van cybersecurity in uw productie, zal Sirris binnenkort op twee grote events aanwezig zijn: Advanced Engineering (Antwerp Expo, 11 en 12 mei) en Indumation (Xpo Kortrijk, 18-20 mei).

Patrick Coomans

De actuele omstandigheden maken meer dan ooit duidelijk dat zich als bedrijf beschermen tegen cyberaanvallen allerlei geen overbodige luxe is. Maar hoe kunt u uw organisationele cyberveiligheid verbeteren? We helpen u alvast op weg: afspraak in Brussel of Antwerpen!

Annanda Rath
Tatiana Galibus
Christophe Michiels

Sirris lanceerde onlangs haar cyberbeveiligingsdienst voor de maakindustrie. Naarmate we bedrijven benaderen via een gratis intake of een individuele coaching, krijgen we steeds meer vragen over hoe we gegevens kunnen beschermen in een productieomgeving waar machines en activiteiten steeds meer met elkaar verbonden zijn. Gegevens volledig afschermen tegen cyberaanvallen is een complexe aangelegenheid, maar enkele goede beveiligingspraktijken kunnen het probleem alvast grotendeels verhelpen.

Tatiana Galibus
Patrick Coomans

Steeds meer kmo’s bieden digitale diensten aan, maken intelligente producten, schrijven softwareprogramma's, ontwikkelen apps, … Maar hoe kunt u zeker zijn dat ze veilig zijn? Sirris komt u tegemoet!

Tatiana Galibus

Eind december 2021 kwam er alarmerend nieuws voor digitale-dienstenbedrijven over de hele wereld omdat een kritieke kwetsbaarheid in de Apache Log4j-library was ontdekt. Deze opensourcelibrary wordt op grote schaal gebruikt voor het loggen van veiligheids- en prestatie-informatie. Log4j maakt dus frequent deel uit van de diensten en applicaties voor consumenten en bedrijven. Helaas treft het ook productiebedrijven, aangezien het op grote schaal wordt gebruikt in operationele technologieproducten.

Tatiana Galibus

De cyberveiligheidsexperts van Sirris doen interessante leerervaringen op uit de individuele coaching-sessies ter plaatse in de bedrijven. In deze blog delen we enkele van de vele praktische waarnemingen op het terrein en we geven enkele tips op basis van onze ervaring met de veiligheid van de toeleveringsketen en hoe de bedrijven daarmee omgaan.

Marie-France Rousseau

Het einde van 2021 komt in zicht, het ideale moment om u te bedanken voor het vertrouwen in het afgelopen jaar en om een blik te werpen naar wat de toekomst zal brengen. We hebben heel wat voor u in petto en lichten hier alvast een tip van de sluier.

Patrick Coomans
Tatiana Galibus

Voor cybercriminelen blijken industriële OT-omgevingen laaghangend fruit. Tegelijk is een groot deel van de maakindustrie onvoldoende voorbereid op cyberdreigingen en -aanvallen. Daarom besloten Sirris en Agoria om maakbedrijven samen te brengen in een lerend netwerk rond het thema van cybersecurity in OT, meer bepaald rond het kunnen detecteren van dreigingen en anomalieën in de productieomgeving.

Patrick Coomans

Steeds meer Vlaamse bedrijven moeten hun cyberveiligheid bewijzen. Grote internationale ondernemingen eisen een gegarandeerde cybersecurity. Ze willen geen hackers binnenkrijgen via producten van toeleveranciers. Noch willen ze datalekken. Maak kennis met supply chain security!

Tatiana Galibus
Annanda Rath
Christophe Michiels

Sirris lanceerde onlangs haar cybersecurity-dienst voor de maakindustrie. Nu we bedrijven beginnen aan te schrijven via onze gratis intake of individuele coaching, krijgen we steeds meer vragen rond connectiviteit. Voor fabrikanten lijkt dit een complexe materie, maar met een aantal gestructureerde tips valt het eenvoudig op te lossen.