Roadshow ‘Innovative functional coatings!’ - bedrijven getuigen

Materialen, procesonderdelen of eindproducten krijgen steeds vaker een extra functionaliteit ingebouwd om ze op te waarderen. Wat zijn de mogelijkheden? Welke functionaliteiten kunnen worden gerealiseerd? En hoe kan een oppervlaktebehandeling uw winstmarge vergroten? In een reeks roadshows en bedrijfsgetuigenissen laat het Smart Coating Application Lab u kennismaken met oppervlaktebehandelingen en coatings. Op 11 juni 2015 vindt de derde roadshow plaats.

Deze derde roadshow heeft als thema 'Innovative functional coatings!' Dit thema gaat dieper in op de meer innovatieve kant van het aanbrengen van coatings, in ruime zin genomen. Op het programma staat onder meer plasmacoaten, poedercoaten, metallisatie van kunststoffen, het structureren van oppervlakken en de laatste innovaties binnen het Smart Coating Application Lab.

Ook aan deze roadshow is een live event gekoppeld, waarin aan de hand van getuigenissen van ondernemingen ingezoomd wordt op concrete innovaties en applicaties. Dit via interviews door communicatie-expert Werner Couck. De bedrijven die zullen komen getuigen over hun ervaringen met coatings zijn Van den Weghe (Alain Van Betsbrugge), QraQon (Joeri Spitaels) en Kon. Joh. Enschede (Patrick Nuyen).

Bekijk hier drie filmpjes van getuigenissen op de vorige edities van de roadshow:

  • Kanigen

 

  • SVK

 

  • Vepola

 Meer weten? Praktische info en de mogelijkheid om u in te schrijven vindt u hier!

Tags: