RapidPro toont laatste innovaties in 3D-printen

Van 7 tot 9 maart 2017 vindt RapidPro, de vakbeurs voor additive manufacturing, opnieuw plaats in Veldhoven (NL). Beurs en congres hebben als thema 'van design tot manufacturing'. Vooraanstaande organisaties en sprekers zullen aanwezig zijn om de laatste innovaties uit het vakgebied te presenteren. Ook Sirris is er met haar eigen stand.

RapidPro die ondertussen aan haar zevende editie toe is, is uitgegroeid tot de belangrijkste beurs in de Benelux rondom prototyping, (low volume) productie en productontwikkeling. Een belangrijke prototyping/productietechniek op de beurs is 3D-printing, maar ook heel wat andere technieken zijn uitgebreid vertegenwoordigd. Op RapidPro vindt u de nieuwste technologieën en mogelijkheden binnen de hele keten, van idee tot product.

Ook nu weer wordt de opsplitsing RapidPro Industrial en RapidPro Professional gemaakt. Op RapidPro Industrial staan de belangrijkste leveranciers en dienstverleners van professionele 3D-printers, producten, prototypes en alles wat bij additive manufacturing komt kijken. Ook Sirris, als expertisecentrum in 3D-printen, heeft hier een stand waarop u van harte welkom bent met uw vragen!

Meer info over de beurs vindt u in onze agenda.