Promotiedag Duurzame Verlichting, met lezing door Sirris-expert Thomas Vandenhaute

Op 26 maart 2015 organiseren Groen Licht Vlaanderen en Energik vzw de negende editie van de Promotiedag Duurzame Verlichting: een studiedag met technologiebeurs. Dit jaar sluit het evenement aan bij het ‘International Year of Light 2015’ onder de naam ‘Sustainable Lighting in Flanders 2015’.

Met het ‘Internationale jaar van het licht 2015’ start dus in elk geval een nieuw tijdperk voor verlichting. Innovatieve thema’s, zoals leds, oleds, het optimaal gebruik van daglicht en extra functionaliteiten, zullen aan bod komen tijdens het seminargedeelte van dit lichtevenement, zowel voor toepassingen binnen onze gebouwen als voor toepassingen op het openbare terrein. Op het programma staat onder meer een presentatie van Sirris-expert Thomas Vandenhaute over led-verlichting in de circulaire economie, met voorbeelden van concrete pistes. 

Ook dit jaar nemen opnieuw tal van bedrijven en organisaties actief deel aan het event, waarvan de meesten ook met een stand op de doorlopende technologiebeurs. De standhouders zullen u dan ook uitgebreid kunnen informeren over producten, projecten en processen. 

Dit evenement staat open voor alle geïnteresseerden in duurzame verlichting, van fabrikant, adviseur, voorschrijver en uitvoerder tot de beslissingsnemers en eindgebruiker.

Als locatie werd geopteerd voor Sportoase te Leuven (Philipssite). 

Meer info vindt u (binnenkort) op: http://www.lichttechnologie.be/nl/content/promotiedag-duurzame-verlichting-2015