Postuniversitaire opleiding rond integrale productontwikkeling

Voor wie binnen een bedrijf methodisch en effectief producten wil ontwikkelen of wie creatieve ideeën wil omzetten in een succesvol, nieuw product organiseren KU Leuven en UGent ook volgend academiejaar de opleiding 'integrale productontwikkeling'.

Een creatief idee en een ambitieuze visie volstaan meestal niet om als bedrijf een nieuw product, met aanvullende diensten, te vervaardigen en te lanceren. Vóór een product succesvol vorm krijgt, legt het een lange weg af, waarbij het een technologisch, markt- én gebruikersgericht ontwikkelproces moet doorlopen. Om bedrijven hierin wegwijs te maken, richten KU Leuven en UGent de postuniversitaire opleiding 'integrale productontwikkeling' in. 

Tijdens de opleiding krijgt u inzicht in het integrale ontwerptraject van een nieuw product. U leert hoe u orde schept in dit complexe ontwikkelproces, hoe u in een reële bedrijfscontext productontwikkeling in goede banen leidt, zodat u creatieve ideeën kan omzetten in een succesvol product en integrale productontwikkeling consequent introduceert binnen een innovatieve bedrijfsstrategie

Interesse? De opleiding start op 21 september 2017 en eindigt begin juni 2018. Meer info vindt u op de website van de opleiding. Sirris-leden genieten een korting van 10 procent.

Contact KU Leuven Campus Kulak Kortrijk, Postuniversitair Centrum : Prof. dr. Wim Malfait,  tel. +32 56 24 61 84