Postuniversitaire opleiding rond integrale productontwikkeling

Een goed idee en een ambitieuze visie volstaan niet om het te maken als productontwikkelaar. Deze opleiding geeft inzicht in het integrale ontwerptraject van een nieuw product, met steeds vaker aanvullende diensten.

U leert hoe u orde schept in dit complexe proces en hoe u uw productontwikkeling in goede banen leidt, om zo uw creatieve ideeën om te zetten in succesvolle producten. De docenten zijn professoren van KU Leuven en UGent, naast ook externe experts. Dit garandeert een optimaal evenwicht tussen onderzoeksinzichten en praktijkervaringen uit de bedrijfswereld.

Aan het einde van de opleiding, die tot juni 2017 duurt, heb je geleerd hoe je sneller een commercieel product ontwikkelt dat bovendien gebruiksvriendelijker en kosteneffectiever is. Deelnemers die met succes de opleiding beëindigen, ontvangen het getuigschrift ‘Integrale Productontwikkeling’ uitgereikt door KU Leuven én UGent.

Deze opleiding is bestemd voor professionals betrokken bij R&D-ontwerp of marketing van nieuwe producten.

Interesse? Meer info vindt u hier!

Of kom naar één van de infomomenten:

  • Op donderdag 23 juni 2016 tussen 17.30 en 19 uur, UGent Campus Kortrijk
  • Op maandag 5 september 2016 tussen 17.30 en 19 uur, UGent en KU Leuven

Inschrijven kan tot 16 september. Aarzel niet te lang, want deze opleiding is beperkt tot slechts twintig inschrijvingen!

Contact KU Leuven Campus Kulak Kortrijk, Postuniversitair Centrum : Prof. dr. Wim Malfait,  tel. +32 56 24 61 84