Fabienne Windels

Fabienne Windels

Eric Beeckman

Een nieuwe Europese richtlijn legt het gebruik van kunststofproducten voor eenmalig gebruik sterk aan banden en legt andere beperkingen op die een impact kunnen hebben op het ontwerp van producten. Sirris kan u hierbij helpen!

Hilde Krikor

Italiaans energieconcern Eni onderzoekt de productie van waterstof uit niet-recycleerbaar afval van verpakkingen in kunststof.

Fabienne Windels

Fabienne Windels

Hilde Krikor
Luc Coppers

Met het thema 'rethink, recycle, re-use & renew' bewijst de vakbeurs Kunststoffen, die op 27 en 28 september plaatsvindt in het Nederlandse Veldhoven, dat ze helemaal mee is met de belangrijke grote trends in maatschappij en industrie. Ook Sirris, dat al van in het prille begin mee is in deze trend, zal aanwezig zijn met een stand en zal een presentatie verzorgen.

Fabienne Windels

Hilde Krikor
Luc Coppers

Op 16 februari organiseren Sirris en Agoria de workshop ‘Plastics: Smart Interconnected’. Vooraanstaande onderzoekers, academici en specialisten uit de business zelf werpen er een blik op de toekomst van de Belgische kunststofindustrie en hoe de bedrijven het verschil kunnen maken. Rond smart plastics staat, naast twee getuigenissen uit het bedrijfsleven, ook een bijdrage van Sirris op het programma.