Opleiding rond automatisering in de maakindustrie

De mogelijkheden op het vlak van flexibele automatisering in de industrie zijn talrijk en breiden steeds verder uit. Voor een onderneming is de stap naar (meer) automatisering niet altijd een evidente stap of vlot proces. Een driedelige opleiding komt u hierbij te hulp. 

Maakt uw bedrijf voldoende gebruik van deze nieuwe technologieën? Is er voldoende kennis aanwezig om de stap naar meer automatisatie te zetten? Wat is het effect op het takenpakket en de fysieke belasting van de medewerkers? Zal de investering ook resulteren in meer winst? Binnenkort start een opleiding in drie sessies die u zal toelaten na te denken over welke nieuwe automatisatietechnologieën voor uw bedrijf interessant zijn en hoe u een automatiseringstraject kunt aanpakken. Het seminarie is een samenwerking van de Academie voor de Toekomst, SBM en Sirris. 

Tijdens de eerste sessie (8 februari, Kortrijk) zal Sirris de nieuwe technologieën voorstellen aan de hand van concrete toepassingen. De tweede sessie (15 februari, Kortrijk) behandelt hoe te kiezen en beslissen voor automatisering. De laatste sessie (22 februari) is een bedrijfsbezoek. In de sessies zal gewerkt worden met de cases van de cursisten. 

Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven vindt u op de SBM-website.