Op zoek naar inspiratie en ondersteuning voor technologische innovatie in Brussel?

Welke regionale en Europese steunmaatregelen zijn mogelijk voor uw innovatieve projecten in het Brusselse Gewest? Wat verandert er vanaf 2018 op basis van de nieuwe, recent goedgekeurde ordonnanties? Welke technologische innovatiebegeleiding staat ter beschikking van de Brusselse industrie? Sirris, Agoria en Innoviris komen u te hulp.

Tijdens een infosessie op woensdag 27 september 2017 bij Co.Station Brussel, zullen Sirris, Agoria en Innoviris u wegwijs maken in de diverse subsidie-instrumenten die in het Brussels Gewest voorhanden zijn en in de technologische innovatiebegeleiding waarop Brusselse bedrijven beroep kunnen doen.

Daarnaast zullen twee Brusselse bedrijven, Electronic Design en Ilias Solutions, vertellen hoe zij deze innovatiestimuli hebben ingezet in hun bedrijfsvoering en welke impact dit voor hen heeft gerealiseerd.

U krijgt aansluitend de kans uw vragen te stellen tijdens een interactieve sessie, om Co.Station wat beter te leren kennen en te netwerken met andere Brusselse bedrijven.

Interesse? Meer info over deze sessie vindt u in onze agenda.