Ontmoet wereldspeler Amazon en ontdek wat IaaS-diensten voor u kunnen betekenen

Pionier in IaaS Amazon geeft een presentatie over zijn referentievoorbeeld in IaaS: AWS (Amazon Web Services). Amazon biedt meer dan 25 verschillende diensten. De meest centrale en ook meest bekende diensten zijn Amazon EC2, die voorziet in rekencapaciteit, en Amazon S3, die instaat voor opslagcapaciteit. Ze maken deel uit van een veel grotere groep (netwerking, levering van content, storage, database, deployment, ...). 

Verschillende diensten en verschillende kostenmodellen zijn voor de gebruiker soms moeilijk te begrijpen en evalueren. Verschillende vragen rijzen hierbij rond beschikbaarheid, levensduur van data, confidentialiteit en veiligheid. De workshop zal u waardevol inzicht in de AWS-diensten verschaffen en in wat ze voor uw afdeling en bedrijf kunnen betekenen. 

Sirris haalt Amazon op 15 oktober naar Brussel in het kader van een reeks ontbijtvergaderingen rond IaaS, waarbij verschillende grote internationale spelers u de nodige info geven over IaaS en al uw vragen - ook de technische - beantwoorden.