Ontdek state of the art in AM op Prototyping 2017

Het jaarlijkse vakevent Prototyping heeft ondertussen naam gemaakt bij al wie actief is in productontwikkeling, prototyping en productie in kleine volumes. Op 8 en 9 november 2017 pakt organisator Kortrijk Xpo, in samenwerking met Howest – Industrial Design Center, nogmaals uit met een goed gevuld programma. Ook Sirris werkt hieraan mee met twee presentaties. 

Prototyping is een verbindingsplatform voor alle betrokkenen in de prototypingindustrie, zowel in de creatieve als de maakindustrie. Geruggensteund door bedrijven en onderzoekscentra, die technologieën, materialen, tools & technieken presenteren voor het materialiseren van productconcepten, komt het volledige ontwerpproces aan bod op de beursvloer: van idee tot en met de realisatie van het effectieve product in kleine series en het businessmodel.  

Naast de beurs omvat het event een omvangrijk randprogramma met onder meer een materialententoonstelling, een discussie rond normering binnen AM en seminars met tal van inspirerende presentaties, waarbij vooral de nadruk ligt op alle stappen van een ontwerpproces. Op beide dagen verzorgt Sirris een presentatie: op 8 november brengt Senior Business Developer Additive Manufacturing Benjamin Denayer u een 'Sneak preview in an AM integrated factory', waarbij we meer uitleg geven over onze pilootinstallatie van een AM integrated factory.
Op 9 november brengt Design Engineer Additive Manufacturing Simon Vermeir 'From design for AM to engineering for AM'. 

Meer info over dit event in Kortrijk Xpo vindt u op de website. De toegang is gratis voor professionals mits online voorregistratie.