Ontdek het geheim achter slagen door te falen

De inspirerende keynote-conferentie 'Failing Forward' wil het stigma doorbreken dat aan falen in België, en Europa in het algemeen, kleeft. Succesvolle tech-ondernemers brengen er hun verhaal van vallen en opstaan.

iMinds, ABE and Sirris brengen u dit event in samenwerking met Startups.be, niet om het falen an sich in de kijker te zetten, maar eerder als erkenning dat heel wat van de successen vandaag vooraf gegaan werden door fouten, mislukkingen en 'lessons learned' in al hun mogelijke vormen.

Aan het woord komen succesvolle tech-ondernemers, maar ook sprekers uit andere disciplines en sectoren. Ze brengen een eerlijk verhaal over de moeilijkheden waarop ze botsten tijden het timmeren aan hun weg naar succes en hoe ze die overwonnen hebben. Ze delen wat ze geleerd hebben met anderen om te voorkomen dat dezelfde fouten gemaakt worden, maar ook om beleidsmakers en investeerders te tonen dat wie een keer faalt, een tweede (en soms zelfs derde) kans verdient, omdat ze groeien door hun fouten.

Failing Forward vindt plaats op 25 november, vanaf 10 uur. Place to be is The Egg in Brussel.

Meer info vind je op de volgende website : http://failingforward2013.wordpress.com/