Ontdek de productie van de toekomst op Open Bedrijvendag!

Nieuwsgierig naar de fabriek van de toekomst? Zin om het meest verscheiden machinepark voor 3D-printing in Europa te bezoeken? Kom tijdens Open Bedrijvendag op 5 oktober naar onze vestigingen in Diepenbeek en Seraing!

 In de gebouwen van Sirris in Seraing staan additive manufacturing en microfabricage in de kijker. Ontdek hoe producten te miniaturiseren en hoe microstructuren aan te brengen op producten in het SMALL-Lab! Sirris beschikt over een unieke infrastructuur om bedrijven te helpen bij ontwerpen en ontwikkelingen met 3D-productietechnieken en microfabricage. Op Open Bedrijvendag wordt bovendien de aftrap gegeven voor een week rond microfabricage. Ontdek via demo's en tentoongestelde werkstukken wat zoal mogelijk is!

In Diepenbeek heeft Sirris de nieuwste technologieën in productieautomatisering en precisie in huis. Ontdek er hoe robots het werk van mensen makkelijker maken. Ontmoet de laatste aanwinst 'Baxter', een interactieve productierobot met menselijke trekjes.  Leer hoe microprecieze onderdelen voor lucht- en ruimtevaart worden gemaakt in ons unieke Precision Manufacturing Lab! 

Meer info op http://www.openbedrijvendag.be/sirris

jde_banner_150

In de gebouwen van Sirris in Seraing staan additive manufacturing en microfabricage in de kijker. Ontdek hoe producten te miniaturiseren en hoe microstructuren aan te brengen op producten in het SMALL-Lab! Sirris beschikt over een unieke infrastructuur om bedrijven te helpen bij ontwerpen en ontwikkelingen met 3D-productietechnieken en microfabricage. Op Open Bedrijvendag wordt bovendien de aftrap gegeven voor een week rond microfabricage. Ontdek via demo's en tentoongestelde werkstukken wat zoal mogelijk is! (Meer info over de Week van de miniaturisatie)

Meer info op http://www.jde.be/sirris