Ontdek de mogelijkheden van 3D tijdens Trend & Networking Event

Zult u in 2015 rekening houden met de nieuwste technologische ontwikkelingen om uw activiteiten te versterken? Op 31 maart organiseert Agoria ICT het 3D Trend-event: een walking dinner met demo’s, gevolgd door twee keynotes en de 3D-film Wolf Totem in Kinepolis Brussel. (voertaal = Engels)

Een grote uitdaging voor de toekomst is het disruptieve potentieel van software in verschillende industrieën identificeren en voor uw eigen business benutten. De 3D-trend past hier volledig in. Maar wat betekent 3D, welke producten zijn mogelijk en in welke mate is software hier een verstorende factor of zelfs een disruptieve technologie?

Om u te helpen het antwoord op die vragen in kaart te brengen, organiseert Agoria ICT, in samenwerking met Sirris, op 31 maart een Trend & Networking Event over 3D in Kinepolis Brussel.

Het belooft een inspiratievolle avond te worden, waarin u 3D kunt voelen en beleven, en netwerken met gelijkgestemden. Na een walking dinner met 3D-interactieve demo's volgen twee keynotes, van Sirris-expert Stijn Lambrechts en professor Jaques Verly van de Université de Liège. Het event wordt afgesloten met 'Wolf Totem', een 3D-film van Jean-Jacques Annaud.

Meer info over het programma en de mogelijkheid tot inschrijving vindt u hier. Sirris-leden kunnen alvast rekenen op een mooie korting. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!