Ons Additive Manufacturing Team zoekt gedreven ingenieur

Je bent gebeten door productie in al zijn aspecten: van de processen, over de automatisatie tot de digitale integratie ervan? Je bent bovendien begeesterd door de wereld van additive manufacturing (AM)? Dan hebben wij de geschikte job voor jou. Als onze nieuwe expert AM integration in production help je Belgische topbedrijven om dé technologie van de toekomst te integreren.

Onze teams in Diepenbeek en Leuven zijn op zoek naar een gedreven ingenieur die industrieel onderzoek wil verrichten naar de integratie van AM in productieprocessen.

Gevarieerd takenpakket

Je takenpakket omvat onder meer de opzet en uitvoering van R&D-projecten op het vlak van AM voor het kruim van de Belgische maakindustrie. Je gaat na hoe je AM optimaal kan integreren in een productieomgeving en kan combineren met verspaningstechnologie. Daarbij let je op de economische haalbaarheid van je oplossingen en help je meebouwen aan een pilot plant. Ook adviseer je bedrijven in de integratie van AM en volg je de nieuwste technologische ontwikkelingen in de onderzoeks- en bedrijfswereld op de voet.

Een pro in productie

Deze uitdagende en gevarieerde job vraagt een master (of PhD) in de ingenieurs- of industriële wetenschappen, idealiter met een specificatie in elektromechanica, automatisatie of een andere relevante discipline. Je hebt al brede ervaring met productie en voldoende kennis over verschillende productietechnologieën en -processen, automatisatie en digitale integratie. Daarnaast koester je een sterke interesse voor AM van metalen, waarin je je verder wil verdiepen. Met veel goesting en gemak maak je de vertaalslag van theorie naar praktijk.

Je kan zelfstandig aan de slag, maar werkt ook graag samen. Talen vormen geen struikelblok: jouw Nederlands en Engels zijn uitstekend en je hebt een goede kennis van Frans. Duits is een extra troef.

Baanbrekend werk beloond

Sirris biedt een unieke kans om mee te werken aan topprojecten in Belgische bedrijven. Hierbij zal je veel kennis en ervaring opdoen met de meest geavanceerde technologieën en ervaart de voldoening van baanbrekend werk. Je komt terecht in een werkomgeving waar flexibiliteit en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Je kan rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket in overeenstemming met de functie en jouw ervaring.

Zin om deze uitdaging bij Sirris aan te gaan? Meer info over de job en hoe solliciteren vind je hier!