Nieuwste technologieën en trends op maat van uw bedrijf

Om u de nodige inspiratie te bieden rond technologie en innovatie, publiceren we wekelijks een flinke dosis nieuwsberichten. Onze experts volgen voor u de nieuwste technologie- en markttrends op de voet en delen de meest relevante evoluties, ideeën en businesscases met u, zodat u altijd mee bent met wat er leeft en van belang is voor uw sector. Maar bent u ook tevreden?

Dagelijks zoeken, selecteren, synthetiseren en vertalen we voor u het meest relevante technologische nieuws. De info gieten we in korte blogartikels, die tot doel hebben u snel de nodige inspiratie leveren om te innoveren, vooruit te gaan, de concurrentie een stapje voor te blijven. In dit proces staat u, de lezer, centraal en daarom willen we u nauw betrekken bij dit proces. Om nog beter aan uw noden te beantwoorden, vragen we nu uw mening over onze digitale communicatie via een korte vragenlijst.

Laat ons weten wat u van onze publicaties  - onze digitale nieuwsbrief Interaction, onze blog en agenda - vindt en wat volgens u beter kan. Zo kunnen wij onze publicaties blijven verbeteren en nog beter op uw noden inspelen.

Het invullen van de enquête duurt slechts enkele minuten en u maakt bovendien kans op enkele mooie prijzen!

<prijzen + link naar uitleg over elke prijs>

Vul hier de enquête in!