Nieuwe infrastructuur voor smart coating klaar voor actie

Al vijf jaar is Sirris actief in nat-chemische coatings en kon zo heel wat kennis en ervaring opdoen in dit domein. De interesse bij de bedrijven blijkt groot, dus kon een aangepaste infrastructuur niet uitblijven. Die is nu klaar en wordt op 12 april feestelijk geopend!

De kennis en ervaring die Sirris opgebouwd heeft, konden rekenen op veel interesse vanuit de industrie, maar om bedrijven nog beter te helpen over te gaan tot implementatie, werd  de infrastructuur sterk uitgebreid. Sirris investeerde in een up-to-date spuitcabine om prototypes en zelfs kleine series van grote stukken te kunnen coaten.

De spuitcabine is uitgerust met alle nodige apparatuur om producten voor te behandelen, te coaten en te curen. Sirris investeerde ook in een teach-by-demonstration-robot, die slechts minimale programmering nodig heeft, en kan nadoen wat de operator hem voordoet.

Dankzij deze investeringen wordt coating weer wat meer haalbaar voor meer bedrijven! Interesse? Kom al dat moois ontdekken tijdens het openingsevent op 12 april!

Klik hier voor meer info en inschrijving.

Tags: