Niet te missen: uiteenzetting van Sirris op IoT Convention Europe

Op 8 juni vindt in het Brusselse Tour & Taxis de allereerste Internet of Things Convention Europe plaats. Uiteraard mag ook Sirris niet ontbreken op dit congres. Onze expert ter zake Steven Van den Berghe licht een tipje van de sluier op over hoe u het internet der dingen in uw bedrijfsprocessen kan introduceren.

Het Internet of Things (IoT), waarbij machines en dagelijkse voorwerpen digitaal met elkaar communiceren, is volop aan het doorbreken. Tijdens de Internet of Things Convention Europe ontdekt u de nieuwste IoT-trends en -ontwikkelingen, en hoe die een meerwaarde betekenen voor uw bedrijf.

Een absolute aanrader is de uiteenzetting van onze specialist Steven Van den Berghe. Hij gaat dieper in op hoe bedrijven uit verschillende branches devices via het IoT met elkaar kunnen verbinden, en er applicaties voor ontwikkelen. Bovendien gaat Steven in op de strategische en technologische keuzes die bedrijven daartoe moeten maken.

Wie is Steven Van den Berghe?

Deze expert werkt sinds 2012 bij Sirris. Via tal van onderzoeksprojecten helpt hij spelers uit de technologische industrie om slimmere producten en diensten te ontwikkelen.

Wilt u dit congres bijwonen?

Surf voor het volledige programma en alle praktische gegevens naar de officiële website

Tags: