Mis tweede uitreiking Factory of the Future Awards niet!

Héél binnenkort is het zover! Op 4 februari wordt de tweede lichting ‘Fabrieken van de Toekomst’ officieel bekend gemaakt. Maar liefst zeven innovatieve bedrijven ontvangen deze keer het ‘Factory of the Future’-label. De interesse vanuit de industrie om op dit event aanwezig te zijn, blijkt ook nu weer groot: de teller staat ondertussen op meer dan 300 inschrijvingen. U komt toch ook?

De uitreiking is deze keer in handen van Charles Beauduin van de West-Vlaamse nv Michel Van de Wiele, wereldspeler in textielmachines en een van de peetvaders van het Made-Different-verhaal. Charles Beauduin is voorzitter van de Vereniging van Belgische Textielbouwers, bestuurder bij Agoria en bovenal een rasecht industrieel die innovatie hoog in het vaandel voert.

Waarom u er zeker bij moet zijn

  • U maakt kennis met de nieuwe Factory of the Future-bedrijven van België en alle andere ondernemingen die goed op weg zijn om dit statuut te behalen. Hun aanpak en ervaringen zullen u ongetwijfeld inspiratie opleveren om uw eigen activiteiten te versterken.
  • U krijgt uit eerste hand van Pascal Bos van het Nederlandse productiebedrijf JAZO Zevenaar, meer uitleg over de sterke human-centered PRET-strategie, waarbij de aandacht naar de bedrijfscultuur gaat om tot de gewenste resultaten te komen. Gedrag volgens PRET resulteert in plezier, rendement, energie en tevredenheid.
  • U krijgt volop gelegenheid tot netwerken met andere ondernemers die net als u begaan zijn met de transformatie van de maakindustrie in ons land.

Meer weten over dit event van het jaar? Klik hier voor alle praktische info en schrijf u in !