Mis de ICT Proposer’s Day 2016 in Bratislava niet

In het kader van Horizon 2020, het belangrijkste onderzoeks- en innovatieprogramma dat ooit door de Europese Unie werd ingericht, gaat op maandag 26 en dinsdag 27 september 2016 een ICT Proposer’s Day Brokerage Event door in Bratislava (Slowakije). Het event zal focussen op de editie 2016-2917 van het programma Horizon 2020 dat werd ontwikkeld in het domein van de informatie- en communicatietechnologie (ICT).

National Contact Point Brussels en Entreprise Europe Network hebben het genoegen u uit te nodigen op het ICT Proposer’s Day Brokerage Event 2016, in het prachtige Bratislava (Slowakije). Een mooie gelegenheid om kwaliteitsvolle partnerschappen uit te bouwen met universiteiten, onderzoekers, industriëlen, kmo’s en gouvernementele stakeholders uit heel Europa! 

Programma

De conferentie zal hét evenement zijn van het programma Horizon 2020 rond ICT. De Europese Commissie zal er onder meer haar nieuwe beleidslijnen en initiatieven voorstellen inzake ontwikkelingen en innovatie in ICT en aanverwante gebieden. Tegelijk wordt ook een Face2Face Brokerage Event georganiseerd dat het deelnemers en partners zal toelaten hun standpunten en visies uit te wisselen. 

Het programma is over twee dagen gespreid, met onder andere:

  • infosessies;
  • netwerkingsessies;
  • diverse infokiosken (met mogelijkheid tot het maken van afspraken);
  • het Face2Face Brokerage Event, een organisatie van Ideal-Ist, met B2B-afspraken..

Voor wie ? 

Het event richt zich tot alle vertegenwoordigers, bedrijven, universiteiten en onderzoeksinstellingen die actief zijn in de ICT-sector.    

Zin om deel te nemen aan dit event, in een uniek kader? Voor meer informatie en inschrijvingen, klik hier.