Met lean op weg naar de Factory of the Future

Agoria en Lean Lead organiseren op 24 april een seminarie rond lean. Tijdens dit seminarie krijgt u een duidelijk inzicht in hoe anderen met dit productiemodel op weg zijn naar hun toekomst. De nadruk ligt vooral op praktijkgetuigenissen en ervaringsuitwisseling. 

Dit jaar delen de bedrijven Kautex, Entiris, IGW en Esselte hun 'best practice' in lean. Enkele weken nadien kunt u bij één van deze bedrijven aan een bedrijfsbezoek deelnemen om er op de werkvloer ervaringen uit te wisselen. Dankzij deze combinatieformule (seminarie & bedrijfsbezoek naar keuze) krijgt u de kans om te horen en te ervaren hoe andere bedrijven met succes het lean-principe toepassen.

Tijdens een infomarkt zullen zeven lean speed cases uit de praktijk worden gebracht. Zo krijgt u de kans om op korte tijd de nieuwste innovaties en services in de lean wereld te ontdekken.

Het seminarie rond lean vindt op 24 april plaats in BluePoint Antwerpen. Als lid van Sirris geniet u korting bij inschrijving. Meer info vindt u op de website van Agoria.

Contactpersoon Agoria: 
Peter Perremans, tel. +32 2 706 89 04, peter.perremans@agoria.be