Masterclass rond PVD geeft antwoord op praktische vragenx

Tijdens de succesvolle masterclass 'Physical vapor deposition: een antwoord op uw oppervlakteproblemen' konden de aanwezigen kennismaken met de state of the art van deze technologie, van wereldexpert Lars Pleth Nielsen himself en via praktijkgerichte sessies.

De sessies van Deens specialist ter zake Lars Pleth Nielsen gaven een goed beeld van het brede spectrum aan mogelijkheden die de PVD-techniek met zich meebrengt. Een eerste, eerder theoretische sessie ging dieper in op de fundamenten van de techniek op zich, het tweede deel spitste zich toe op de toepassingen.

Achteraf was er voldoende tijd voorbehouden voor verdere discussie over de technologie en haar toepassingen. Vanuit het publiek kwamen tal van vragen die nogmaals blijk gaven dat physical vapor deposition zeker de interesse heeft gewekt. De PVD-experten van Sirris beantwoorden uitgebreid alle mogelijke, specifieke vragen van de aanwezigen. Er werd daarbij gretig gebruik gemaakt van de one-to-one-sessies om tal van specifieke problemen te bespreken.

Als kers op de taart kregen de aanwezigen het boek van Lars Pleth Nielsen mee naar huis. Dit uitgebreide naslagwerk kan dienen voor bedrijven die verder willen gaan met PVD-technieken.

Sirris organiseerde deze masterclass rond PVD in het kader van het AO-NIB project 'Hybride coatings, slimme keuze voor slimme producten'.

Vlnr:  Lars Pleth Nielsen, Ine Truijen, Heidi Van den Rul, Daan Dewulf  

Deze masterclass werd georganiseerd met de steun van :

http://agentschapondernemen.be

http://www.nieuwindustrieelbeleid.be