Maak van Industrie 4.0 uw beroep!

Sirris is op zoek naar een Robotics Engineer - smart assembly voor haar Smart and Digital Factory. Deze afdeling bevindt zich in Kortrijk, het kloppende hart voor industriële innovatie vandaag. Een unieke kans voor u om vanop de eerste rij van Industrie 4.0 een feit te maken?

Heeft u minstens een masters burgerlijk of industrieel ingenieur (of vergelijkbaar) op zak en kennis van de maakindustrie? Bent u bovendien gepassioneerd door de nieuwe evoluties in robotica en digitalisering, en kunt u zich vinden  in het bouwen van demonstrators en proofs of concept? Dan is deze job misschien wel iets voor u!

Het takenpakket is alvast gevarieerd. In de eerste plaats bent u verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van demonstratie- en innovatietrajecten in het domein van robotica binnen een Industrie 4.0-context (mens/robotsamenwerking, digitale integratie). Dit omvat onder meer het opzetten en uitvoeren van onderzoeks- en industriële projecten, sensibiliseren van bedrijven, het opzetten en beheren van het eigen technologiedomein, ...

In ruil hiervoor kunt u als Sirris-expert rekenen op actief betrokken zijn bij topprojecten bij Belgische bedrijven. U komt terecht in een werkomgeving waar flexibel werken centraal staat en met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Wij voorzien een aantrekkelijk verloningspakket in overeenstemming met de functie en uw ervaring.

Meer weten over deze unieke job? Leer er meer over hier en neem contact met ons op!