Leer uit de ervaring en inzichten van CSC over de cloud!

Tijdens deze ontbijtsessie leert u over markt drijvende krachten en evolutie, het gebruik van de cloud en concrete klantencases en hoe uw plannen te ontwikkelen en uit te breiden, voor een zo groot mogelijke waarde en ROI. U leert hierbij de valkuilen van de cloudhype te vermijden, om te gaan met 'shadow IT', veiligheidsbarrières te overkomen en het verzilveren van aanzienlijke praktische ervaring die met u gedeeld wordt, zodat u de meest geschikte cloud voor uw omgeving volledig kunt benutten.

Spreker is Yves Schellekens, sinds 2009 partner bij CSC voor cloud computing. Hij kan bogen op meer dan 25 jaar ervaring in lokale en internationale IT-dienstverlening en outsourcing, die hij opdeed in functies in executive management en business development bij EDS en Fujitsu Services. Yves heeft een academische master in business economics gehaald aan de KU Leuven, aangevuld met executive training aan de universiteit van Stanford en Phoenix. Vanaf het prille begin maakte hij al deel uit van de succesvolle weg in de cloud die SCS volgt. CSC is voor het derde jaar op rij door Gartner erkend als 'Leader in Cloud'. 

Op 14 januari haalt Sirris SCS naar Brussel in het kader van een reeks ontbijtvergaderingen rond IaaS, waarbij verschillende grote internationale spelers u de nodige info geven over IaaS en al uw vragen - ook de technische - beantwoorden.
Klik 
hier voor meer informatie.