Lean leren op European Lean Educators Conference

Van 7 tot 10 november vindt de European Lean Educators Conference plaats aan de HAN Universiteit in Nijmegen. Het thema van deze vierde editie is 'Learn Lean / Lean Learning', gebaseerd op de visie dat de focus van de lean coaches voornamelijk op het leerproces van de klant moet liggen. Een zorgvuldige keuze van de inhoud en manier van lesgeven is nodig voor een maximale waarde. Sirris maakt deel uit van het organiserend comité van deze conferentie. 

De European Lean Educator Conference biedt een platform voor trainers, coaches, professoren en experts van organisaties uit de industrie, academische wereld en overheid, om zo hun kennis en ervaring te delen en van elkaar te leren. Enkele van de sprekers van deze editie zijn Karyn Ross, John Bicheno, Kees Luttik (Scania), professor Vincent Wiegel en Olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband. Voor, tijdens en na de conference staan een aantal workshops gepland. 

Het event is gericht op de verbetering van de uitwisseling tussen academische instellingen onderling en met de industrie. Dit via simulaties, casestudies, nieuwe trainingsmethodes, ... Zo doen deelnemers nieuwe ideeën op om voortdurende verbetering te bereiken. 

Meer info over de European Lean Educators Conference: http://specials.han.nl/themasites/elec2017/.

Tags: