Laat u inspireren tijdens roadshow rond precisieproductie

Onder de naam 'High Precision Manufacturing voor nieuwe en betere producten' organiseren Sirris en Agoria een roadshow om bedrijven te informeren over de resultaten van het project rond ‘Precision Manufacturing’. Het wordt een boeiende tocht langs een aantal inspirerende industriële bedrijven die de technieken uit de wereld van precisieproductie tot in de puntjes beheersen.

Precisieproductie wint in de maakindustrie aan belang. Heel wat innovaties worden er immers gedreven door de ambitie producteigenschappen, zoals dimensionele precisie, oppervlaktekwaliteit of functioneel gedrag, of aspecten, zoals de haalbaarheid om kleine of middelgrote series te vervaardigen, voortdurend verder te verbeteren. 

Om meer bedrijven kennis te laten maken met precisieproductie van hoogkwalitatieve producten organiseren Sirris en Agoria een reeks van seminaries rond vier belangrijke thema's in dit domein: hoogwaardige oppervlakteafwerking, innovatieve ultraharde materialen, near-net-shape-bewerken en fast prototyping. 

Elke sessie bestaat uit een thematische presentatie, aangevuld met getuigenissen en industriële cases, en brengt een overzicht van de uitdagingen en mogelijkheden bij de verwezenlijking van de producten van morgen. Aan elk thema is bovendien een bedrijfsbezoek verbonden. Elke sessie wordt ten slotte afgesloten met een netwerkmoment. 

De roadshow start op 22 april. Meer info over de planning en de thema's vindt u hier. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

Tags: