Kijk eens binnen bij de slimme logistiek rond chocolade

Het gluren-bij-de-buren-initiatief binnen het F-3-project krijgt op 26 februari 2015 een vervolg met een bezoek aan het  Integrated Chocolate Platform van H.Essers. Deze pionier in logistiek maakt gebruik van een mix van verschillende technologieën om snelheid, kwaliteit en traceerbaarheid te garanderen.

F-3 en Choprabisco kozen het integrated Chocolate Platform van H.Essers voor hun volgende bezoek bij de buren, omdat de firma H.Essers een toonaangevende speler is in logistiek. Het bedrijf profileert zich meer en meer op het gebied van dienstverlening in packaging, labelling en value added services, en zet daarvoor een mooie mix van verschillende technologieën in om snelheid, kwaliteit en traceerbaarheid te garanderen. 

De laatste jaren heeft de onderneming haar activiteiten gericht naar de voedingsindustrie sterk uitgebreid. Zo heeft het bedrijf in samenwerking met de chocolade-industrie het ‘Integrated Chocolate Platform’ opgericht. Verschillende grote spelers uit de chocolade-industrie hebben hun packaging & shipping uitbesteed aan H.Essers, die kan gebruik maken van schaaleconomie en specialisatie om deze activiteiten beter en goedkoper uit te voeren. Dit niet alleen voor de chocolade, maar even goed voor andere voedingswaren die gelijkaardige verpakkingsvereisten kennen. 

Voor dit bezoek opent H.Essers zijn deuren voor de leden van Choprabisco en F-3 en zal een rondleiding geven door het Integrated Chocolate Platform in Kampenhout. 

Wilt u deelnemen aan dit bezoek? Hier vindt u alvast alle praktische info, waaronder het programma en de mogelijkheid om in te schrijven!