Innoveren en creatief samenwerken troef op Creativity World Forum

Het Creativity World Forum (CWF) is een must voor iedereen die bezig is met innovatie en creativiteit. Elke drie jaar strijkt deze conferentie rond ondernemingscreativiteit en innovatie in Vlaanderen neer, deze keer op 5 en 6 november in Kortrijk. U hoort er onder meer cutting-edge innovatieverhalen van internationale topsprekers, zoals Guy Kawasaki, auteur en innovatiegoeroe, of Tom Kelley, CEO van Ideo, ‘s werelds belangrijkste innovatiebureau. 

Ook andere grote namen beheersen het programma, zoals service-designspecialist Marc Stickdorn, stichter en voormalig CEO van Zipcar, Robin Chase, Vlerick professor Marion Debruyne, ... De inspirerende sessies van deze internationaal gerenommeerde sprekers in het plenaire gedeelte worden geflankeerd door een breakout-programma met lezingen en workshops voor een beperkter publiek. 

Tijdens het forum zal er niet alleen ruimte zijn om te netwerken, er wordt ook gezorgd dat zoveel mogelijk potentiële partners elkaar kunnen ontmoeten. Daarvoor is er niet alleen een kennismarkt opgezet, er is ook plaats om na het forum na te kaarten U kunt er ook aan de slag met innovatiespecialisten uit verschillende disciplines en deelnemen aan sessies die dieper ingaan op één facet van het innovatiespectrum. 

Het vorige forum in Hasselt was ruim op voorhand uitverkocht. Wacht dus niet te lang met het bestellen van je tickets. Bekijk het volledige programma en schrijf u in via http://www.creativityworldforum.be.