Gerichte actie in Vlaams-Brabant neemt 240 bedrijven mee op innovatiereis.

Van 20 tot 25 mei gooit de T2-Campus in Genk zijn deuren volledig open voor een knallend TECHfestival. Ook Sirris doet mee en heeft enkele activiteiten gepland.

België is het vierde meest productieve land ter wereld. We moeten enkel Noorwegen (en zijn olie), Luxemburg (en zijn banken) en Ierland (als belastingparadijs) laten voorgaan. Resultaten om trots op te zijn, ware het niet dat de productiviteitsgroei de laatste jaren sputtert. We starten daarom een reeks met tips om uw productiviteit te verbeteren, waarvan dit het eerste deel is.

Kijken we verder dan de hype van de blockchain in de financiële wereld, dan stellen we vast dat het ook in andere domeinen zijn potentieel aan het bewijzen is. Vanaf 29 april organiseert Sirris een reeks masterclasses en individuele coachingsessies over de blockchain voor de maakindustrie, van inzicht tot plan.

Sinds de vijfde editie van de Factory of the Future Awards vorige maand zijn er tien nieuwe bedrijven met de titel van Factory of the Future, de prijs van Sirris en Agoria voor de bedrijven die er het best in slagen om de technologieën van de toekomst te verzoenen met werk op maat van mens en milieu. Een van de winnaars is 3D-printing-pionier Materialise.

Tijdens de vijfde editie van de Factory of the Future Awards mochten tien bedrijven de titel van Factory of the Future ontvangen, de prijs van Sirris en Agoria voor de bedrijven die er het best in slagen om de technologieën van de toekomst te verzoenen met werk op maat van mens en milieu. De winnaar die we hier in de picture zetten, is Duracell, alom bekend voor zijn batterijen.

Sinds de vijfde editie van de Factory of the Future Awards heeft ons land er weer tien bedrijven bij met de titel van Factory of the Future, de prijs van Sirris en Agoria voor de bedrijven die er het best in slagen om de technologieën van de toekomst te verzoenen met werk op maat van mens en milieu. Een van de winnaars is Niko, marktleider in schakelmateriaal, stopcontacten en woningautomatisering.

Tijdens de vijfde editie van de Factory of the Future Awards in Kortrijk mochten tien bedrijven de titel van Factory of the Future in ontvangst nemen, de prijs van Sirris en Agoria voor de bedrijven die er het best in slagen om de technologieën van de toekomst te verzoenen met werk op maat van mens en milieu. Een van de winnaars is het Tiense Robert Bosch Produktie N.V.

Op haar jaarlijks event Innovate op 13 juni toonde Sirris hoe 'Together we turn innovation into success' veel meer dan een slagzin is. Het event stond volledig in het teken van uw bedrijf van morgen.

Sirris vergeleek, op basis van cijfers van Agoria, de economische prestaties van de bedrijven die ze de laatste drie jaar hielp innoveren met de hele technologische industrie. Conclusie: ondernemingen die samenwerken en innoveren, doen het opmerkelijk beter dan hun sectorgenoten. Een tendens die we alleen maar kunnen verder ondersteunen.