Innovatie voor gieterijen en hun afnemers in the picture

Het event 'Producten van morgen worden gegoten' op 30 maart zal niet alleen focussen op de nieuwe ovens die recent in Zwijnaarde werden geïnstalleerd en de dienstverlening errond, maar ook op de andere initiatieven voor de gieterijsector en afnemers van gieterijwerk.

De maakindustrie maakt zich klaar voor morgen, de gieterijsector blijft niet achter. Gieterijproducten blijven immers een belangrijke basis voor heel wat eindproducten. Daarom verlenen Sirris en Agoria steun aan deze sector en zijn afnemers via allerlei initiatieven waaronder de investering in twee nieuwe ovens.

Op 30 maart staat onder meer het volgende op het programma:

  • Pierre-Marie Cabanne, Manager van Sorelmetal Technical Service, geeft de keynotelezing "Les nouvelles fontes GS et l’énergie éolienne".
  • Tim Berckmoes van Anglo Belgian Corporation zal het hebben over de volgende generatie dieselmotoren, een werk van lokale vernieuwers.
  • Tijdens een panelgesprek, gemodereerd door Marc Lambotte, CEO van Agoria, komen enkele gieterijen en afnemers zelf aan het woord.

Daarna volgt de inhuldiging van de nieuwe pilootgieterij en een kennismaking met de nieuwe infrastructuur tijdens een rondleiding.

Ontdek het volledige progamma hier!

Tags: