iBeauty gaat van start-up naar scale-up

iBeauty, dat een online CRM-platform aanbiedt voor schoonheidssalons en kappers, nam deel aan de Startathlon van Sirris. Daarmee gaf de ambitieuze start-up het startschot voor een interactieve zoektocht naar een efficiënt marktparcours en een groeistrategie op maat.

iBeauty staat voor een online CRM-platform voor schoonheidssalons en kappers, van agenda, online reservatie- en marketingtools tot uitgebreide digitale mogelijkheden voor het kassasysteem, stockbeheer, klantenfiches, het ontvangstenboek, nieuwsbriefmodule, enzovoort. Het wilde gestaag, maar zo betaalbaar mogelijk het aantal gebruikers van de applicatie uitbreiden. Met dat doel voor ogen besliste het zich in te schrijven voor de Startathlon van Sirris.

Tijdens de Startathlon-workshops krijgen vijf à zeven SaaS- en hardwarespelers, zowel start-ups als spin-offs, de kans om samen met een team van Sirris-experts op hun eigen innovatieve businesscase te werken. Zo doorliep iBeauty zeven glasheldere stappen op weg naar een gevalideerd groeimodel.

De details van het zevenstappenplan zijn terug te vinden in onze referentiesectie op de website!

Dit succesverhaal vindt u samen met nog heel wat andere terug in het Sirris-jaarverslag van 2015.