Gezocht: voorstellen voor microverwerking van kunststoffen!

Change2Micro wil microverwerking van kunststoffen in Vlaanderen stimuleren. Heeft u een idee of concept rond microverwerking van kunststoffen? Dankzij dit project kunt u het omzetten in realiteit. Bovendien kunt u er een bootcamp bovenop winnen!

Change2Micro concentreert zich op microverwerking van kunststoffen. Toepassingsgebieden hiervan zijn bijvoorbeeld te vinden in fotonica, micro-elektronica, de (bio)medische wereld, sensing en microfluidics. 

Binnen het project Change2Micro kunt u bovendien een bootcamp winnen ter waarde van 50.000 euro. Deze bootcamp biedt u de unieke gelegenheid om uw idee verder uit te werken naar de markt en u krijgt van een groep experts begeleiding, zowel op technologisch als op business-vlak. De technologische begeleiding wordt hierbij verzekerd door één of meerdere Change2Micro-onderzoekspartners (afhankelijk van de case): UGent CMST, UGent PBM, VUB B-PHOT en SMALL-Lab.
De business support krijgt u van de Bridge en Flanders’ PlasticVision. 

Deze unieke prijs zal worden toegekend aan het meest belovende idee voor een productinnovatie die gebruik maakt van een innovatieve microkunststof-component.
De deadline om voorstellen in te sturen is 1 mei 2015. Uitgebreide informatie vindt u hier

Heeft u interesse in het project of heeft u bijkomende vragen? Neem contact op met Hilde Krikor

Het project Change2Micro wordt gesubsidieerd door Agentschap Ondernemen.

Tags: