Gezocht: applicatie-ingenieur met passie voor wind en zee

Klaar voor een topjob die uw talent voor technologie en innovatie combineert met uw zin in avontuur? OWI-Lab is momenteel op zoek naar een applicatie-ingenieur voor nieuwe en lopende projecten om operations & maintenance in offshore windturbineparken te verbeteren.

Bent u een getalenteerde applicatie-ingenieur met een passie voor windenergie op zee? Houdt u ervan zowel nieuwe als bestaande multidisciplinaire onderzoeks- en innovatieprojecten op te zetten of verder uit te werken? Misschien bent u dan wel de persoon die ons OWI-Lab-team mag komen versterken!

OWI-Lab is op zoek naar een ingenieur met een masterdiploma elektromechanica (of gelijkwaardig) en bij voorkeur 2-5 jaar ervaring in de (offshore) windenergie sector. Creativiteit, zin voor initiatief, een behoorlijke talenkennis en zeebenen zijn eveneens een vereiste. Wat we verwachten is immers niet min: het voortouw nemen in nieuwe en lopende projecten, van de uitwerking van conceptstudie tot praktische implementatie, het uitvoeren van test- en meetcampagnes, ... dit in binnen- en buitenland, en uiteraard bij gelegenheid op zee.

Wat wij in de plaats bieden? Naast een schat aan ervaring door mee te werken aan topprojecten in een unieke, innovatieve omgeving met grote internationale bedrijven, kmo’s en startups, kunt u rekenen op een aantrekkelijke verloning en dito werkomgeving.

Durft u de uitdaging aan? Alle details over deze vacature zijn hier terug te vinden!