Getest en goedgekeurd - onze labo's zetten de deuren open

Een van onze sterke punten zijn wellicht onze testlabo's. Dit willen we niet alleen zo houden, maar ook verder uitbouwen naar de toekomst toe. Hoog tijd om deze uitgebreide dienstverlening beter aan u voor te stellen, met enkele opendeurdagen.

Sirris beschikt over verschillende testlabo's verspreid over meerdere van haar sites, elk met zijn eigen specialiteiten. Elk labo kan rekenen op gespecialiseerde infrastructuur en tal van experts en technici met de nodige opleiding en ervaring. Uniek aan onze testlabo's is bovendien dat ze zijn ingebed in een groter geheel van expertise en advies. U kan dus niet alleen rekenen op ons voor materiaal- en componenttesten, op maat indien gewenst, maar u krijgt van onze experts bij de testresultaten de nodige uitleg en advies er bovenop.

Open deur

Om onze experts en infrastructuur (nog) beter bij u bekend te maken, organiseren we enkele 'open-labo-momenten': op 30 mei kunt u in Zwijnaarde onze infrastructuur, met een focus op metaaltesten, leren kennen. Op 8 juni is het de beurt aan onze vestiging in Seraing, waar de focus op kunststoftesten ligt. Nieuw is dat u hier ook terechtkunt voor testen op 3D-geprinte stukken. Op 15 juni zal onze site in Antwerpen, waar onder meer de grootste klimaatkamer van Europa gehuisvest is, zijn deuren openen. Meer info vindt u in onze agenda.

Vernieuwde website

Omdat onze testlabo's de laatste jaren heel wat vernieuwing en uitbreiding (infrastructuur, normen- en kwaliteitslabels) kenden, werd een volledig nieuwe webpagina voor deze dienstverlening gecreëerd. De nieuwe webpagina's geven u een duidelijk overzicht van ons aanbod en onze mogelijkheden.