Flanders Synergy inspireert tijdens Dag van de Industrie

Op 19 januari organiseert Flanders Synergy de Dag van de Industrie in Leuven. Het belooft een dag vol inspiratie te worden, waarbij tien goede voorbeelden en praktische tips uit diverse sectoren op een rij worden gezet.

Flanders Synergy heeft tot doel organisaties slagvaardiger te maken en meer aantrekkelijke (werkbare) jobs te creëren. Na twee jaar sensibiliseren, innoveren, tools ontwikkelen en begeleiden komt het Industrieproject van Flanders Synergy met resultaten naar buiten.

Wil je graag de betrokkenheid van je medewerkers verhogen? Ben je overtuigd van zelfsturende teams, maar kan je collega nog een duwtje in de rug gebruiken? Werken jouw leidinggevenden als operationele brandweermannen en wil je ze weer kunnen inschakelen voor strategische doelstellingen? Voor dergelijke en nog vele andere uitdagingen vind je tijdens de Dag van de Industrie een geschikte oplossing.

Meer dan tien goede voorbeelden worden op een rij gezet in de innovatiegalerij. Terumo, Punch Powertrain, Janssen Farmaceutica, Duva Choclate fruits en vele anderen geven je inzichten mee in hoe zij aan de slag gegaan zijn en welke resultaten ze daarvan ondervinden. Flanders Synergy ontwikkelde een roadmap om organisaties te begeleiden in dit traject en ook dit zal uitgebreid aan bod komen tijdens de workshops.

Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport Philippe Muyters zal de dag afsluiten. 

Meer info, waaronder programma en inschrijvingsformulier, vindt u op de website.