Flanders Make Symposium focust op toekomst van maakindustrie

Op 21 november organiseert Flanders Make zijn tweede symposium. Tijdens het event worden de trends die de toekomst van de maakindustrie bepalen onder de loep genomen. De onderzoekers zullen hun onderzoeksresultaten illustreren en concrete bedrijfscases tonen. 

Op het programma staan sprekers als Jost Bernasch (Virtual Vehicle), Geert Ostyn (Picanol Group), Goedele Heylen (Niko) en Prof. Wim Vanhaverbeke (UHasselt). Zij zullen het hebben over topics als slimme producten en productiemethoden, competitiviteit in een geglobaliseerde wereld en innovatie in Vlaamse context. Vlaams Minister van Innovatie Philippe Muyters zal de dag afsluiten. 

Verder zal Flanders Make zijn mobiel laboratorium voorstellen voor flexibele en op de mens gecentreerde productie. Met deze volledig geconnecteerde onderzoeksinfrastructuur komt de technologie tot bij de bedrijven. Het event is ten slotte een prima gelegenheid voor netwerking, waarbij verschillende demonstrators te zien zullen zijn die de resultaten tonen van de samenwerking tussen Flanders Make, bedrijven en andere onderzoeksorganisaties. 

Interesse? Het symposium vindt plaats op 21 november in Kinepolis Antwerpen. Meer info en de mogelijkheid om u in te schrijven vindt u op de website.