Flanders’ FOOD Technology Days zetten technologische innovaties en trends in de kijker

Op 13 en 14 november organiseert Flanders’ FOOD in samenwerking met Sirris en Agoria de vijfde editie van de Flanders’ FOOD Technology days in Brussel. Tijdens dit inspirerende tweedaagse event gaan nationale en internationale sprekers dieper in op actuele trends en innovatieve technologieën en krijgt u een voorsmaakje van wat de toekomst voor de voedingsindustrie in petto heeft. Ook Mark Van Pee, expert bij Sirris, zal een lezing verzorgen.

Bent u een food professional of is de voedingsindustrie interessant voor u? Wilt u meer inzicht in recente evoluties in voedingstechnologie, ideeën uitwisselen met collega's over de uitdagingen van vandaag of innovatieve technologieën aan het werk zien? Kom dan naar de Flanders’ FOOD Technology Days! Als R&D-verantwoordelijke, procesingenieur, kwaliteitsverantwoordelijke, maar ook als technologieaanbieder voor de voedingsindustrie vindt u er zeker uw gading.

Vinger aan de pols

Tijdens de vier keynote-lezingen door nationale en internationale experts kunnen de deelnemers kennismaken met de manier waarop innovatieve technologieën naar de bedrijven gebracht worden, de evoluties op het gebied van bedrijfssoftware en hoe de voedingsindustrie zich kan wapenen voor de uitdagingen waarmee ze in de toekomst geconfronteerd zal worden.

Er zijn inspirerende lezingen rond vijf actuele trends voorzien: World Class Production, Smart Production, Digital Factory, Sensing and monitoring en 3D & food. Binnen de track Digital Factory geeft Mark Van Pee van Sirris de lezing 'Digital tools for food production planning and management, overview & best practices'.

Tijdens de lunch en de pauzes, maar ook tijdens twee georganiseerde beursrondgangen, kan er kennisgemaakt worden met de laatste ontwikkelingen van technologieaanbieders op de technologie-expo, waarop ook de Baxter-robot van Sirris aanwezig zal zijn.

Waarom deelnemen?

  • Om meer inzicht te krijgen in recente technologische ontwikkelingen voor de voedingsindustrie
  • Om te netwerken met experts uit de academische wereld en de voedingsindustrie, naast technologieaanbieders en integratoren.
  • Om ervaringen met collega’s uit te wisselen
  • Om innovatieve technologieën aan het werk te zien
  • Om meer kennis op te doen in slechts twee dagen dan in maanden aan uw bureau 

Meer weten? Hier vindt u alle info!