FeWeb Jaarcongres in het teken van 'connectivity'

Meer dan ooit bepaalt de technologie de toekomst. Niet alleen de technologie, maar vooral de ‘connectivity’ zal een beslissende invloed hebben op de wijze waarop bedrijven werken en consumenten interageren. Niet toevallig dus is het thema op het jaarcongres van de federatie van webbedrijven FeWeb op 10 december 'Always Connected'. Een van de sprekers is Omar Mohout, Growth Engineer bij Sirris.

Volgens Gartner zullen in 2020 bijna 26 miljard apparaten met elkaar geconnecteerd zijn op het internet. De technologische innovatie die ‘the Internet of Things’ genereert biedt webbedrijven nieuwe opportuniteiten. Welke toepassingen kunnen we verwachten? En hoe moet u als webbedrijf hierop inspelen?

Tijdens het FeWeb Congres 'Always Connected' komen de mogelijkheden van The Internet of Things voor de digitale sector en voor u als webondernemer aan bod. Visionaire sprekers en debatterende ondernemers zorgen voor een interactief avondprogramma. Omar Mohout van Sirris zal het hebben over 'De hyperschaalbaarheid van startup business modellen'

Meer info, het programma en de mogelijkheid tot inschrijven voor dit jaarcongres vindt u hier.

Afspraak op 10 december in Technopolis in Mechelen!